Nosilec baterije

Dongguan Keyu Plastic Hardware Co., Ltd je eno najuspešnejših imetnikov baterij in preciznih brizgalnih podjetij na Kitajskem. Imamo več kot 20 let, specializiranih za raziskave in razvoj ter proizvodnjo držala za baterijo in držala za baterijo. Nahajamo se v okrožju Chang'an, mesto Dongguan, provinca Guangdong, s 10.000 m² poslovnega zemljišča in ima več kot 150 zaposlenih. Letna proizvodnja presega 100 milijonov RMB. Imamo dve tovarni in dve hongkonški družbi. Akumulatorska škatla serije Keyu, nosilec baterije je zasedala 50% trga elektronike na Kitajskem.

Nosilec baterije lahko povežete z običajno suho baterijo, alkalno baterijo in baterijo za ponovno polnjenje iz baterij C, D, AA, AAA, 18650 do 9v. Baterije so povezane zaporedno ali vzporedno, izhodna napetost pa je različna glede na različne vrste baterij. Električno energijo nosilca baterije lahko oddajate prek vmesnika, kabla in zatiča. Nosilec baterije se lahko široko uporablja v inteligentnih ključavnicah za vrata, daljinskem upravljalniku, kalkulatorju, igrači, svetilki, medicinski opremi in drugih industrijskih namenih.

Naši izdelki se izvažajo v Evropo, Ameriko, Avstralijo, Bližnji vzhod in jugovzhodno Azijo s certifikati ISO9001 in Dun & Bradstreet, lastnimi patenti in blagovnimi znamkami. Vzpostavili smo dolgoročno sodelovanje z družbami Medtronic, Sakura, BBC, Xiaomi, Gree, ZTE, Haier in BYD. Zdaj širimo svoje poslovanje na izdelke za vijake, vzmeti, brizganje, žigosanje in več strojne opreme.
Prilagojeno Nosilec baterije na Kitajskem je mogoče kupiti po nizki ali poceni ceni. Naši izdelki imajo certifikat CE. Poleg tega so naši izdelki trpežni in enostavni za vzdrževanje. KeYu Plastic je znani Nosilec baterije proizvajalec in dobavitelj na Kitajskem. Naši izdelki niso le modno oblikovani, ampak tudi elegantni in domišljijski. Poleg tega imamo lastne blagovne znamke in podpiramo tudi embalažo v razsutem stanju. Če oddam naročilo zdaj, ali ga imate na zalogi? seveda! Po potrebi ne bomo zagotovili le brezplačnih vzorcev, temveč tudi cenike in ponudbe. Če hočem na debelo, kakšno ceno mi boste dali? Če je vaša veleprodajna količina velika, lahko zagotovimo tovarniško ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite najnovejše, najnovejše, naprednejše izdelke, popust in visoko kakovost Nosilec baterije. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite popust. Veselimo se sodelovanja z vami, če želite izvedeti več, se lahko zdaj posvetujete z nami, odgovorili vam bomo pravočasno!