Držalo za celično baterijo

Dongguan Keyu Plastic Hardware Co., Ltd je eno najuspešnejših imetnikov baterij in preciznih brizgalnih podjetij na Kitajskem. Imamo več kot 20 let, specializiranih za raziskave in razvoj ter proizvodnjo držala za baterijo in držala za baterijo. Nahajamo se v okrožju Chang'an, mesto Dongguan, provinca Guangdong, s 10.000 m² poslovnega zemljišča in ima več kot 150 zaposlenih. Letna proizvodnja presega 100 milijonov RMB. Imamo dve tovarni in dve hongkonški družbi. Akumulatorska škatla serije Keyu, nosilec baterije je zasedala 50% trga elektronike na Kitajskem.

Držalo za celično baterijo se uporablja za nalaganje gumbne baterije, ki je običajno varjena na ploščo PCB. Električno energijo nosilca celične baterije lahko oddate z montažno ploščico in zatičem. Držalo za gumbno baterijo se zaradi majhnosti široko uporablja v različnih mikro elektronskih izdelkih. Na splošno se uporablja za rezervno napajanje različnih elektronskih izdelkov, kot so računalniška matična plošča, elektronske ure, elektronski slovar, elektronska tehtnica, daljinski upravljalnik, električne igrače, srčni spodbujevalnik, elektronski slušni aparat, števec, kamera itd.

Naši izdelki se izvažajo v Evropo, Ameriko, Avstralijo, Bližnji vzhod in jugovzhodno Azijo s certifikati ISO9001 in Dun & Bradstreet, lastnimi patenti in blagovnimi znamkami. Vzpostavili smo dolgoročno sodelovanje z družbami Medtronic, Sakura, BBC, Xiaomi, Gree, ZTE, Haier in BYD. Zdaj širimo svoje poslovanje na izdelke za vijake, vzmeti, brizganje, žigosanje in več strojne opreme.
Prilagojeno Držalo za celično baterijo na Kitajskem je mogoče kupiti po nizki ali poceni ceni. Naši izdelki imajo certifikat CE. Poleg tega so naši izdelki trpežni in enostavni za vzdrževanje. KeYu Plastic je znani Držalo za celično baterijo proizvajalec in dobavitelj na Kitajskem. Naši izdelki niso le modno oblikovani, ampak tudi elegantni in domišljijski. Poleg tega imamo lastne blagovne znamke in podpiramo tudi embalažo v razsutem stanju. Če oddam naročilo zdaj, ali ga imate na zalogi? seveda! Po potrebi ne bomo zagotovili le brezplačnih vzorcev, temveč tudi cenike in ponudbe. Če hočem na debelo, kakšno ceno mi boste dali? Če je vaša veleprodajna količina velika, lahko zagotovimo tovarniško ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite najnovejše, najnovejše, naprednejše izdelke, popust in visoko kakovost Držalo za celično baterijo. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite popust. Veselimo se sodelovanja z vami, če želite izvedeti več, se lahko zdaj posvetujete z nami, odgovorili vam bomo pravočasno!