Sistem spodbujanja lastniškega kapitala je bil uveden leta 2021

- 2021-06-10-

Podjetje Keyu je bilo ustanovljeno že 21 let, nekateri zaposleni pa v Keyu delajo že skoraj 20 let. Ob tem sem vedno razmišljal: kako obdržati zaposlene? Kako narediti, da podjetje in zaposleni dolgo časa rastejo? Počasi sem našel odgovor: čeprav moramo podjetje voditi naprej, bi morali doseči tudi dosežke osebja Keyu. Moje sanje so, da v prihodnjih letih pomagam drugim uresničiti svoje sanje. Leta 2021 je bil uradno uveden "sistem zalog zaposlenih". Dokler ste zaposleni, ki spremlja Keyujevo odraščanje, lahko sodelujete v dividendah družbe. V Keyuju so vsi delničarji in vsak ima dolgotrajno in stabilno kariero.

Slovesnost ob podpisu pobude za spodbujanje lastniškega kapitala je bila uradno 30. aprila 2021. Če pogledam tiste zaposlene, ki so mi dolga leta sledili, veselo sprejemali certifikat o delnici in se trdno rokovali z mano, vem, da sem od takrat razdeljen na desetine ljudi. Odgovornosti delničarjev Keyu in mene so postale vse večje, moč naše enotnosti pa je postala močnejša.

Verjamem, da lahko v skladu z novim sistemom spodbud v celoti izkoristimo svoje navdušenje in inteligenco, da razvijemo in izdelamo več nosilcev baterij, držalov baterij z gumbi, zaskokov, vijakov, vzmeti, brizganih delov, delov za vtiskovanje in stružnico deli, ki so koristni za industrijska podjetja in ustvarjajo večjo vrednost za družbo.

Vabljeni vsi, da nas kontaktirate https://www.keyuindustry.com/