3V držalo za baterije CR2032

- 2021-06-24-

3V litij -manganova baterija CR2032, spada v strukturo litijevega manganovega dioksida, izberite zelo stabilne kemijske lastnosti anodnih materialov manganovega dioksida, anodne materiale za litijevo kovino, elektrolit litijevega elektrolita iz baterije, glavna sestavina je etilen glikol dimetil eter, propilen karbonat in litijev perklorat, kot so gumbi, imenovana gumbna litijeva baterija ali litijeva manganova gumbna celica.


CR2032: Litij -mangan -dioksidna baterija, njena oznaka je v skladu s poimenovanjem standarda IEC. Kjer se C- nanaša na sistem kemičnih baterij z litijevo kovino kot negativno elektrodo in manganovim dioksidom kot pozitivno elektrodo. R- se nanaša na valjasto obliko baterije. Če je kvadrat, ga nadomesti F. 20 pomeni, da je premer baterije 20 mm, 32 pa, da je višina baterije 3,2 mm. Nazivna napetost je 3,0 V, najnižja napetost 2,0 V, nazivna zmogljivost pa 200-240 mAh, ki se spreminja glede na raven proizvajalca. Z zahtevami novih industrij obstajajo tudi posebne izboljšave v bateriji, zmogljivosti bodo zelo različne, predvsem zaradi izboljšanja njihove velike trenutne izhodne zmogljivosti, na primer uporabe bliskavic ali RF izdelkov.


Baterija se pogosto uporablja kot napajalnik za matično ploščo računalnika CMOS, druge pomnilniške funkcije ali zaščitni modul za izklop, elektronske tehtnice, kalkulatorje, elektronske slovarje in druge izdelke. Uporablja se lahko tudi v ključih za daljinsko upravljanje avtomobilov.


CR2032običajno ima 5 let roka uporabnosti, če proizvajalčeva raven proizvodnje ni visoka ali nadzor kakovosti ni dober, se bo življenjska doba močno skrajšala. Če je okolje za uporabo zelo idealno (zaprto, normalna temperatura, brez vlage in drugih motenj), se bo življenjska doba močno podaljšala, do 8 let ali celo 10 let.


Podjetje Keyu Plastic and Hardware je bilo ustanovljeno leta 2000, strankam nudimo visoko kakovost plastičnih nosilcev baterij in dodatkov. Za nosilce baterij CR2032 sodelujemo z našimi strankami po vsem svetu. Pričakujemo, da bomo z vami sodelovali za boljšo prihodnost!