Serijsko držalo za baterije znamke Keyu znamke AA

- 2021-07-05-

Ko bomo kot napajalnik za naše elektronske izdelke dobili serijske baterije, bomo zanje izbrali ustrezna držala za baterije. Svojim strankam nudimo različne nosilce baterij v seriji. Na primer, imamo2 držala za baterije AA, 3 držalo za baterije AA, 4 AA držalo za baterije, 6 AA držalo za baterije, 8 AA držalo za baterije.


Ko uporabljamo baterije v seriji, imam nekaj predlogov, kot sledi:


Za serijsko uporabo uporabite baterije iste vrste. Ne polnite baterij, ki jih ni mogoče ponovno napolniti. Ko se akumulatorska baterija ne polni, nastane vodik, ki celo povzroči eksplozijo.

Bodite pozorni na polarnost baterije. Če zamenjate eno od baterij, se bo napetost celotne serije baterij zmanjšala, ne pa povečala.

  

Odstranite popolnoma izpraznjeno baterijo iz viseče naprave. Stare baterije so bolj nagnjene k puščanju in koroziji. Alkalne baterije so na tem mestu boljše od ogljiko -cinkovih.

Ne pozabite, da vseh baterij ne dajte v eno škatlo, saj lahko to povzroči kratek stik. Kratek stik v akumulatorju lahko povzroči vročino in požar. Zavržene baterije izolirajte v majhne plastične vrečke. Prvotno baterijo, ki je podobna alkalni bateriji, lahko vržete v navaden koš za smeti. Vendar je bolje, da izrabljene baterije pošljete v recikliranje.