Držalo za gumbno baterijo za varjenje

- 2021-07-09-

Varilni postopek lahko vpliva na izbiro kovancadržalo za baterijo.Na primer, gumbna celicadržalo za baterijospajkanje, ki zahteva SMT, mora biti izdelano iz visoko kakovostne LCP plastike, ki zagotavlja vrhunsko izolacijo pri visokih temperaturah in lahko prenese visoke temperature pri 300 ° C postopku prelivanja brez svinca. uporaba PBT/najlonske plastične izolacije. Ta material zagotavlja izolacijsko trdnost do 560V/milj za 5 s pri 25 ° C. Odporen je na kemikalije in topila, deluje v širokem temperaturnem območju, ima odlične lastnosti toplotnega cikliranja in minimalno izolacijsko upornost 5000 M ©.
 
Napačna izbira materialov za proizvodni proces lahko povzroči številne zavrnitve proizvodnih linij. Za zagotovitev, da kartuše z gumbnimi baterijami ustrezajo standardom ANSI/EIA-5405000 ali presegajo standarde ANSI/EIA-5405000, ter da so vse uporabljene surovine vrhunske kakovosti, je treba izvesti obsežne podatke o preskusih izdelka.

Kovanec blagovne znamke Keyu držalo za baterijovodniki za površinsko montažo izberejo visoko kakovostne surovine in jih je mogoče enostavno pritrditi na ploščo za varjenje. Pričakujemo, da vam bomo pomagali najti rešitve za vaše izdelke!