Držala za baterije s SMT

- 2021-07-22-

SMT je tehnologija površinske montaže (SMT), je najbolj priljubljena tehnologija in proces v industriji elektronskih montaž. To so sestavni deli površinske montaže, nameščeni na površino tiskanega vezja ali druge površine podlage, z varjenjem z varjenjem z varjenjem ali varjenjem s potapljanjem in drugimi metodami, ki jih je treba zvariti pri montaži montažnih vezij.
    
SMT je na splošno nameščen brez zatičev ali sestavnih delov kratke svinčene površine, zato jih je treba natisniti na spajkalno maso tiskanega vezja, nato namestiti skozi stroj SMT, nato pa pritrditi naprave z reflowom.

Za SMT, ki se uporablja vdržanje baterijeObmočje je lažje variti in odstraniti kot obliž. Element obliža uporablja manj kositra in nobenih lukenj ne izboljša stabilnosti in zanesljivosti tokokroga, kajti proizvodnja izboljša stopnjo uspešnosti proizvodnje. Dobri smo pri prilagajanjudržanje baterijeers with SMT, na primer držalo za baterije AAA s vodili za površinsko montažo (SMT), 2 držala za baterije AAA s vodili za površinsko montažo (SMT), držalo CR2032 s kabli za površinsko montažo itd.